Copper Leg Open Doors: Inês Nêves (Portugal)

22. detsembril esitles Portugali kunstnik Inês Nêves Vaskjala Loomeresidentuuris oma uut etendust “kallis eestimaa”.

Nêves on elanud 4 aastat Eestis, kus ta lõpetas 2021. aastal EKA magistriõppe. Sellest ajast alates on ta arendanud loovuurimist, mis tegeleb inimeste tõhusate ja afektiivsete suhtetega erinevate kohtadega. Performance, mida ta Vaskjalas esitas, puudutas tema viimast projekti kohaspetsiifiliste performance’ide sarjast, mis keskendub kodu ja identiteedi ideedesse oma põlvkonna pideva mobiilsuse sündroomi kontekstis.

Inês Nêves (1995) on transdistsiplinaarne kunstnik, kelle loomingus põimuvad performance, kujutav kunst ning aeg-ajalt ka tekstikunst ja uus meedia. Ta on esitlenud oma loomingut näitustel, performance’ides, festivalidel ja residentuurides Portugalis, Hispaanias, Rootsis ja Eestis. Ta on oma uurimistööd tutvustanud rahvusvaheliselt ka vestlustes, loengutes, haridusprojektides, konverentsidel ja publikatsioonides. Aastal 2022 pälvis ta noorte loojate riiklikul näitusel (Portugal) maalipreemia. Paralleelselt on ta kaasloome ja integreerinud erinevaid kuraatorite ja kultuuriprogrammide kollektiivseid projekte, mis asuvad Portugalis ja Eestis. Inêsil on bakalaureusekraad kommunikatsioonidisaini erialal FBAUPist (Porto, Portugal) ja magistrikraad tekstiilikunsti ja -disaini erialal Eesti Kunstiakadeemiast. Lisaks on tal mitteformaalne haridus akrobaatikas, klassikalises balletis, kaasaegses tantsus ja graafikas.

————————————————-

On December 22, Inês Nêves from Portugal presented her new performance “dear eestimaa,” at the Copperleg Art Residency.

The Portuguese artist Inês Nêves lived for 4 years in Estonia, where she graduated with a master’s degree from EKA in 2021. Since then, she has been developing artistic research about the effective and affective relationship humans share with places. The performance she presented at Copperleg concerned her latest project from a series of site-specific performances dealing into ideas of home and identity in the context of her generation’s syndrome of constant mobility.

Inês Nêves (1995) is a transdisciplinary artist whose work merges performance, plastic arts, and, occasionally, text-art and new media. She has participated in exhibitions, performances, festivals, and residencies in Portugal, Spain, Sweden, and Estonia. She has also presented her research internationally in talks, lectures, educational activities, conferences, and publications. In 2022, she was awarded the Painting Prize at the Young Creators National Showcase (Portugal). In parallel, she has co-created and integrated various curatorial and cultural programming collective projects based in Portugal and Estonia. Inês has a bachelor’s degree in Communication Design from the FBAUP (Porto, Portugal), and an MA in Textile Art and Design from EKA (Tallinn, Estonia). Additionally, she holds informal education in acrobatics, classical ballet, contemporary dance, and graphic arts.

Copper Leg Open Doors: Lauri Lest (EST)

1. detsember 2023

Reedel, 1. detsembril astus publiku ette Vaskjala resident, muusik ning kunstnik Lauri Lest. Tema elektroonilise muusika live-kontserdil tuli esitusele nii värsket ja veel avaldamata kui ka vanemat materjali. Kuulda sai residentuuri ajal salvestatud helidest komponeeritud helimaastikke ning kohalikest legendidest inspireeritud muusikat.

Lauri Lest on muusik ning heli- ja performance’i-kunstnik. Muusikuna loob ja esitab ta atmosfäärilist elektroonilist muusikat ning on avaldanud kaks stuudioalbumit: ”Duality” (2020) ja “Affect/Reflect” (2022), ning muusikavideo singlile “Moulded” (2021). Ta on muuhulgas esinenud moeshow-l XVII Disainiöö & DiMa avapauk (2022), KUMU-s Kaarel Kurismaa näitusel “Kollase valguse orkester” (2018), Kukemuru Ambient festivalil (2019) ja KÕU elektroonilise muusika festivalil (2019).

Lauri kui kunstniku peamisteks töövahenditeks on leidesemed, vibratsioonikõlarid ning heli- ja videotöötlustarkvara. Tema loomingut iseloomustab melanhoolsus, seisundilisus ja eksperimentaalsus, tihtipeale ka huumor. Aastal 2023 lõpetas ta Eesti Kunstiakadeemia skulptuuri ja installatsiooni eriala.


Musician, artist and resident at Copper Leg, Lauri Lest, performed his solo concert at our residency on December 1. His electronic music concert consisted of completely fresh music and also older pieces. Audience could hear soundscapes composed of recordings captured at the residency and music inspired of the local legends.

Lauri Lest is a musician and sound and performance artist. He creates and plays atmospheric electronic music and has released two studio albums: ”Duality” (2020) and “Affect/Reflect” (2022). In 2021 he released a music video for his single “Moulded”. He has played at different festivals and art exhibitions.

As an artist, Lauri works with different found objects, vibration speakers and sound and video editing software. His art can be described as melancholic, dreamy, experimental and sometimes comical. He holds a degree in sculpture and installation from the Estonian Academy of Arts.

https://laurilest.com/

https://www.youtube.com/@laurilest
https://www.instagram.com/laurilest/
https://www.facebook.com/LauriLestMusic

 

Copper Leg Residency & Gallery Metropol presents: Lauri Lest in opening of Füürer Praiss.

25. november 2023

Vaskjala Loomeresidentuuri ja Galerii Metropol koostöö toimus sedakorda aastahitt Füürer Praissi avamisel, kus resident Lauri Lest astus üles teosega “Kvintett”.

“Kvintett LO-FI” on Lauri Lesta edasiarendus tema Eesti Kunstiakadeemia lõputööst “Kvartett”. Spetsiaalse helitehnika abil äratati ellu Metropoli ruumides vedelev kola. Vannist, pasunast ja muudest esemetest moodustus ansambel, mis esitas just neile loodud muusikat.

Lauri Lest loob muusiku ning heli- ja videokunstnikuna installatsioone ja esitab performance’id. Töövahendite ning materjalidena kasutab ta peamiselt süntesaatoreid, kaameraid ja leidesemeid. Ta tegeleb live-helimanipulatsiooni ja ka videomontaažiga. Tema loomingut iseloomustab melanhoolsus, seisundilisus ja eksperimentaalsus, vahel ka huumor. Ta eelistab tiimitööd individuaalsele lähenemisele ning tihtipeale kaasab oma loominguprotsessidesse teisi kunstnikke ja inimesi muudelt erialadelt.

————————————————

November 25, 2023

Cooperation between Copper Leg Art Residency and Gallery Metropol came into effect in opening vernissage of annual event “Füürer Praiss”. Our resident Lauri Lest performed his hit-piece “Quintet LO-FI”

“Quintet LO-FI” is Lauri Lest’s developed version of his graduation work “Quartet” from the Estonian Academy of Arts. With the help of a special sound technique, the junk lying around in the Metropol’s premises was brought to life. An ensemble was formed from a bathtub, a trumpet and other objects, performing music created especially for them.

As a musician and sound and video artist, Lauri Lest creates installations and performances. His tools and materials are mainly synthesizers, cameras and found objects. He also works in live sound manipulation and video montage. His work is characterised by a melancholic, conditioned and experimental approach, sometimes with a touch of humour. He prefers teamwork to an individual approach and often involves other artists and people from other disciplines in his creative processes.

Copper Leg Open Doors – Oleksii Lupashko (UKR)

3. november 2023
Odessast pärit muusik Oleksii Lupashko esitleb residentuuri jooksul tehtud helieksperimente.

Oleksii Lupashko on muusik, kellel on 10-aastane kogemus erinevates eksperimentaalmuusika valdkondades. Tal on kõrgem muusikaline haridus (trummid, orkestri löökpillid). Viimastel aastatel on ta aktiivselt eksperimenteerinud elektroonilise muusikaga.

Esinenud rahvusvahelistel avangardmuusika festivalidel. Nüüd mängib eksperimentaalelektroonika underground-bändides, millele on lisatud akustilisi instrumente. Lupashko on loonud ja produtseerinud ainsa audiovisuaalse etenduse Ukrainas, kus kasutati vedelat valgusshow’d ja glitch-mikserit.
Vaskjala residentuuri jooksul on Oleksii Lupashko eksperimenteerinud erinevate traditsiooniliste puhkpillidega, süntesaatoritega, no-input-mixeriga ja feedbackidega.

—————————————————

Oleksii Lupashko, a musician from Odessa, will present sound experiments made during his residency.

Lupashko is a musician with 10 years of experience in various fields of experimental music. He has a higher musical education (drums, orchestral percussion). In recent years he has been actively experimenting with electronic music.

He has performed at international avant-garde music festivals. Now playing experimental electronics in underground bands with acoustic instruments. Lupashko has created and produced the only audiovisual performance in Ukraine using a liquid light show and glitch mixer.
During his residency at Copper Leg, Oleksii Lupashko has experimented with various traditional wind instruments, synthesizers, no-input mixers, and feedback.

https://www.youtube.com/@oleksiilupashko

Copper Leg Residency & Gallery Metropol presents: Oleksii Lupashko (UKR) feat. A.m. Poogen.

27. oktoober 2023

Vaskjala Loomeresidentuuri ja Galerii Metropol koostöö jätkus Odessa muusiku Oleksii Lupashko kontserdiga. Tema etteastet soojendas kohalik artist A.m.Poogen.

See on veidi karvasem ja tsenseerimata versioon eksperimentaal-instrumentaalsest sooloprojektist A.M.Poogen, kus Aldo Mett otsib avastamata helimaastikke – laseb ebaharilikul moel kõlada traditsioonilisi ning traditsioonilisel moel ebaharilikke pille.

Muu hulgas ambientist, trip hopist, industriaal- ja mürarokist inspireeritud, kuid siiski žanripiire ignoreeriv, massiivsetest ja tumedatest või õhulistest ja säravatest kihtidest loodav kinemaatiline atmosfäär viib kuulaja rändama Eesti, Skandinaavia ja ugrimugri pärimusmuusika radadele.

A.m. Poogen – https://www.youtube.com/watch?v=VwpNuQg_0Uohttps://www.facebook.com/a.m.poogen

Oleksii Lupashko on muusik, kellel on 10-aastane kogemus erinevates eksperimentaalmuusika valdkondades. Tal on kõrgem muusikaline haridus (trummid, orkestri löökpillid). Viimastel aastatel on ta aktiivselt eksperimenteerinud elektroonilise muusikaga.

Esinenud rahvusvahelistel avangardmuusika festivalidel. Nüüd mängib eksperimentaalelektroonika underground-bändides, millele on lisatud akustilisi instrumente. Lupashko on loonud ja produtseerinud ainsa audiovisuaalse etenduse Ukrainas, kus kasutati vedelat valgusshow’d ja glitch-mikserit.

https://www.youtube.com/@oleksiilupashko


—————————————————————-

Second night of cooperation between Copper Leg Art Residency and Gallery Metropol brought to stage Oleksii Lupashko from Odessa and local artist A.m.Poogen.

It’s a slightly hairier and uncensored version of the experimental instrumental solo project A.M.Poogen, where Aldo Mett explores undiscovered soundscapes – making traditional instruments sound unusual and unusual instruments sound traditional.


Inspired by ambient, trip hop, industrial and noise rock, among others, yet ignoring genre boundaries, the cinematic atmosphere created by massive and dark or airy and shiny layers takes the listener on a journey through Estonian, Scandinavian and Ugrian-Mugrian folk music.

A.m. Poogen in web:

https://www.youtube.com/watch?v=VwpNuQg_0Uohttps://www.facebook.com/a.m.poogen

Lupashko is a musician with 10 years of experience in various fields of experimental music. He has a higher musical education (drums, orchestral percussion). In recent years he has been actively experimenting with electronic music.

He has performed at international avant-garde music festivals. Now playing experimental electronics in underground bands with acoustic instruments. Lupashko has created and produced the only audiovisual performance in Ukraine using a liquid light show and glitch mixer.

https://www.youtube.com/@oleksiilupashko

Copper Leg Open Doors: Thomas Ellison (UK)

13. oktoober 2023

Muusik Thomas Ellisonil on täis saanud kuu aega resideerumist Vaskjala Loomeresidentuuris. Ta on pühendunult eksperimenteerinud erinevate “päris” instrumentide, vokaali ja elektroonikaga.

13. reedel avab Vaskjala Loomeresidentuur taas oma uksed, et teile tehtut esitada.

Residentuuri osana esines Thomas ka Tallinnas Galeriis Metropol. Vaskjalas ettekandele tulev on aga juba midagi uut!

Thomas Ellison on praegu Ühendkuningriigis Teignmouthis elav muusik, kes on kolm aastat teinud muusikat nime Symbal all. Symbal on segamuusika, mis sisaldab elektroonilisi ja akustilisi instrumente, vokaali ja löökpille. Mõned hiljutised koostöövormid hõlmavad muusika tegemist helikunsti projektile “Cities and Memory”, mis hõlmas välissalvestuste ümberkujundamist, ning laulu tegemist podcastile “Ears Have Eyes”. Praegu mängib ta trummigrupis, kus ta mängib peamiselt Aafrika ja Kariibi mere rütme.

Sündmust toetab Tankeri Pruulikoda!

——————————————–

Musician Thomas Ellison is about to complete a month-long residency at the CopperLeg Residency. He has been dedicatedly experimenting with different “real” instruments, vocals and electronics. On Friday the 13th, the Copper Leg will open its doors to present you what artist has done.
As a part of residency Thomas also performed in Gallery Metropol in Tallinn. Performance in CopperLeg will be something new!

Thomas Ellison is a musician currently based in Teignmouth, UK, who has been making music under the name Symbal for three years. Symbal is mixed music, including electronic and acoustic instruments, vocals and percussion. Some recent collaborations include making music for the sound art project, Cities and Memory, which involved reimagining field recordings, and making a song for the Ears Have Eyes podcast. He currently play in a drumming group, playing mostly African and Caribbean rhythms.

Copper Leg Residency & Gallery Metropol presents: Thomas Ellison (UK)

5. oktoober 2023

Vaskjala Loomeresidentuur alustab uue kontsertide ja heliperfokate sarjaga, mis toob residendid Tallinnasse, tutvustamaks neile kohalikku skeenet. Samuti toimivad performance´id teaserina, meelitamaks publikut Vaskjalga. Ei ole ohtu, et spoilime sellega residentuuri lõpuks planeeritava esinemise, kuna seal toimub juba midagi hoopis uut!
Esimene Metropoli galeriid väisav kunstnik on Thomas Ellison UK-st.

Thomas Ellison on praegu Ühendkuningriigis Teignmouthis elav muusik, kes on kolm aastat teinud muusikat nime Symbal all. Symbal on segamuusika, mis sisaldab elektroonilisi ja akustilisi instrumente, vokaali ja löökpille.


Mõned hiljutised koostöövormid hõlmavad muusika tegemist helikunsti projektile “Cities and Memory”, mis hõlmas välissalvestuste ümberkujundamist, ning laulu tegemist podcastile “Ears Have Eyes”. Praegu mängib ta trummigrupis, kus ta mängib peamiselt Aafrika ja Kariibi mere rütme.

Metropolis sünteesib Thomas mänguliselt elektroonilist ja akustilist, etteaste sisaldab elektroonilisi biite ja sämpleid, elektroonilist kalimbat bassina, hingeküllaseid tekste ja plokkflööti.

https://symbal.bandcamp.com/

Külalisesinejatena astus üles Metropoli majakollektiiv koosseisus Meeland Sepp, Tuutu & Mari Prekup ning kolmanda artistina väisas lava Villem Jahu.

—————————————–

CopperLeg Residency is launching new series of events to introduce art-scene of Tallinn to our residents. As well act these events as kind of teasers to final presentations of residents in CopperLeg. No fear to spoil final event as it will be something completely different. First visiting artist in Metropol Gallery is Thomas Ellison from UK.

Thomas Ellison is a musician currently based in Teignmouth, UK, who has been making music under the name Symbal for three years. Symbal is mixed music, including electronic and acoustic instruments, vocals and percussion. Some recent collaborations include making music for the sound art project, Cities and Memory, which involved reimagining field recordings, and making a song for the Ears Have Eyes podcast. He currently play in a drumming group, playing mostly African and Caribbean rhythms.
In Metropol Thomas will be mixing the electronic and the acoustic in a playful
way, the performance will include electronic beats and samples, an electronic kalimba for bass, soulful lyrics and a recorder (flute).Special guests of the nights were local collective of the Metropol house Meeland Sepp, Tuutu & Mari Prekup + Villem Jahu.

Vaskjala Sirakas

Scroll down for English!
26. augustil 2023 toimus Vaskjala Loomeresidentuuris neljas Eesti Elektroonise Muusika Seltsi minifestival “Vaskjala Sirakas”, kus mitmes kontserdiplokis astusid üles erinevad helikunstnikud, toimusid arutelud vabas õhkkonnas, esitleti heliinstallatsioone.
Kavas:
Ansambel EMA ja EMA liikmed
Mikko Ojanen (FI)
Aivar Tõnso
Otto Iivari
Ratkiller
Gert Wilden Jr. (DE)

Esitleti kahte uut installatsiooni.
Sten Saaritsa heliinstallatsioon Kunstikonteineri akendest sauna küljes ning Mara Kirchbergi installatsioon stuudioruumis.
Samuti olid eksponeeritud Lauri Lesta, Raul Kelleri, Katrin Essensoni, Kaisa Maasiku & Gerda Nurga ning Paula Oberndorferi teosed eelmisest sündmusest.

Üritus toimus koostöös Rae Kultuurikeskusega, toetas Eesti Kultuurkapital, Eesti Nüüdismuusika Keskus ja Tanker.

———————————————
On August 26, 2023, the fourth mini festival of the Estonian Electronic Music Society “Vaskjala Sirakas” took place at the Copperleg Art Residency, where various sound artists performed in several concert blocks, discussions were held in a free atmosphere, and sound installations were presented.

Program:
Ensemble EMA and EMA members
Mikko Ojanen (FI)
Aivar Tõnso
Otto Iivari
Ratkiller
Gert Wilden Jr. (DE)

New installations by Sten Saarits on the Artcontainer sauna and by Mara Kirchberg in the studio were presented.
Also installations by Lauri Lest, Raul Keller, Katrin Essenson, Kaisa Maasik & Gerda Nurk and Paula Oberndorfer were exposed from previous events.
Festival was supported by Estonian Culture Endowment, Rae Kultuurikeskus, Estonian Centre of Contemporary Music and Tanker.

Copper Leg Open Doors: New outdoor installations + tribute to Sirakas.

 18. august 2023

Paula Oberndorfer
“Vaata, sa vaatama pead! / Look, you have to look!”
2023
Teras, terastraat, keraamika
See on selge raamiga teos avaras ruumis. Materjalid on rasked ja karmid. Isegi kui see on raske, on see siiski läbipaistev. See loob pildi, jäädes samal ajal õrnalt läbipaistvaks nagu pitsitükk. Sees hõljuvad või vägivaldselt ripuvad kolm silma, mis vaatavad sulle vastu, samal ajal kui sa vaatad läbi nende. Kuigi sa võid tulla ja minna, nagu sulle meeldib, on nad sunnitud jääma avatuks ja jälgima, suutmata su pilku vältida.
Steel, steel wire, ceramics
It is a work with a clear frame in a wide space. The materials are heavy and rough. Even tough it is heavy, it is still transparent. Creating an image while remaining delicately transparent like a piece of lace. Floating inside or violently suspended are three eyes, looking back at you, while you are looking through them. While you can come and go as you please, they are forced to stay open and observe, not being able to avoid your gaze.
Kaisa Maasik & Gerda Nurk
“Sirgjoone kestev paindumine”
Galeriinäituste jaoks ehitatud puidust konstruktsioon on jõudnud Vaskjala õuele.
Originaali kirjeldus: Kõrvaklappidest kostuva kuuldemängu keskmes on neli inimest, kelle teed otseselt või kaudselt ristuvad. Loo rõhk on mõjutustel, sellel, kuidas tegelased teadvustamata üksteise maneere üle võtavad. Fiktiivsetel karakteritel baseeruv lugu kulgeb läbi nihestatud korduse, jõudes lõpuga tagasi alguspunkti. Kord eristatavate isikute piirjooned ühinevad ning hargnevad siis taas omaette üksusteks.
Kaisa Maasik & Gerda Nurk
“The Persistent Bending of a Straight Line”.
The body of sound installation has found its last place on the field of CopperLeg.
Description of original: The paths of the four characters in the audio drama cross constantly, be it directly or indirectly. The artists put emphasis on influences and how the people in the story unconsciously take over each other’s manners. The story based on fictional characters flows through a distorted repetition where the ending continues at the beginning. The once distinguishable individuals merge into one only to split up again.

Artcontainer grupi hitt-installatsioon “The Bathers” ehk akendest saun on läbinud põhjaliku uuenduskuuri.
“The Bathers” by Artcontainer Group has been renovated.
Lisaks tuleb esitlemisele kolm heliinstallatsiooni, mis juhatavad sisse 26.08 toimuva elektroonilise muusika festivali “Vaskjala Sirakas 2023”.
Adding to this also three sound installations will be presented as a tribute to electronic music festival “Vaskjala Sirakas 2023”.
Lauri Lest – heliinstallatsioon “Kvartett” on tarbimisühiskonnast inspireeritud teos, kus pesumasin, röster, mikrolaineahi ja elektripliit esitavad spetsiaalselt neile komponeeritud muusikat.
The sound installation “Quartet” is a work inspired by consumer society, in which a washing machine, toaster, microwave and electric cooker play music composed especially for them.

Raul Keller ‘Muusika ühele’ / Music For One
‘Muusika ühele’ on ühe inimese poolt korraga kogetav heliinstallatsioon, mis on autori poolt komponeeritud kõlaritega varustatud madalale lamamistoolile, Tervikkompositsioon koosneb neljast umbes kümne minuti pikkusest osast, millest igaühte mängitakse veerand-, pool-, kolmveerand- ja täistunnil. Iga kuulaja peab endale valima kuulamisaja ja ennast kohapeal kuulamiseks järjekorda panema. Ühes tunnis on võimalik neljal kuulajal kogeda nelja erinevat kompositsiooni. ‘Muusika ühele’ komponeerimisel kasutas Raul elektrooniliselt (modulaarsüntesaatoril) genereeritud helisid, kasutades helivõimendussüsteemina eelpoolmainitud lamamistooli, millesse on sisseehitatud kolm kõlarit. Heli muudab lamamistoolil oleva inimkeha füüsilise heli edasikandjaks, see tungib kehasse ja mõjutab seda otseselt. ‘Muusika ühele’ on individuaalne kogemus, ning see mõjub erinevatele inimestele omamoodi. See ei ole soovitatav inimestele, kellele on vastunäidustatud, või kes on ülitundlikud vibratsioonina edasikantava füüsilise stimulatsiooni ja/või müra suhtes.
Music for One’ is a sound installation experienced by one person at a time, composed by the author on a low reclining chair equipped with loudspeakers, The complete composition consists of four parts of about ten minutes each, played for a quarter, half, three quarters and a full hour. It is up to each listener to choose their own listening time and to queue up on the spot. For ‘Music for One’, Raul used electronically generated sounds (on a modular synthesizer), using the aforementioned recliner chair with three built-in speakers as a sound amplification system. The sound transforms the human body on the recliner into a physical sound transmitter, penetrating and directly affecting the body. ‘Music for One’ is an individual experience, and it affects different people in different ways. It is not recommended for people who are contraindicated or who are hypersensitive to vibration-induced physical stimulation and/or noise.

Katrin Essenson – Installatsioon “Isekas isolatsioon” – heliteos floorale ja faunale, Vaskjala 2023
Paigutades end ühe inimese mõõtu installatiivse kupli alla on võimalik suumida Vaskjala loomeresidentuuri ümbritsevasse helikeskkonda, mis on läbinud tõlgendamatu tõlgendamise protsessi. Looduse ükskõiksus ja teisalt ülevus tõstab inimese argipäeva tasandist kõrgemale, tuledes meelde, kuidas iga asi, mida me fookusesse võtame on seotud kõige muuga universumis. Minimalistlik helipanoraam võib mõjuda teraapiliselt aga ka ärritavalt. Viimasel juhul on soovitav kogeda heliteost kupli kõrval olles.

By placing oneself beneath a one-person installation dome, it is possible to zoom into the soundscape surrounding the Vaskjala Creative Residence, which has undergone a process of uninterpretable interpretation. The indifference of nature and, on the other hand, its majesty, elevates the human everyday to a higher level, reminding us how every thing we focus on is connected to everything else in the universe. A minimalist sound panorama can be therapeutic but also irritating. In the latter case, it is advisable to experience the sound work while standing next to the dome.
  

Copper Leg Open Doors: LokaalRaadio

30. juuni 2023

Scroll down for English version!
LokaalRaadio on alates 2006. aastast tegutsev radiofooniline eksperiment, mille liikmeteks on Raul Keller, Katrin Essenson ja Hello Upan. LokaalRaadio tegutses aastatel 2006-2012. aktiivselt radiofoonilise kunsti arendamisega, 2011. aastal asutati Tallinnas raadiokunsti festival ‘Radiaator’. Alates 2021. aastast eksperiment jätkub, toimides ennekõike eksperimetallset radiofoonilist kunsti edastava veebikanalina, mis edastab LokaalRaadio toodetud sisu.
https://lokaalraadio.ee/

Lokaalraadio
koosseisus Hello Upan, Raul Keller ja Katrin Essenson kutsuvad kõiki helipiknikule!

Vaid mõneks tunniks sai Vaskjala küla endale gastroleeriva raadiojaama.
Püsige lainel!

———————————-
LokaalRaadio was founded in 2006 as an experimental radio object by Raul Keller, Katrin Essenson and Hello Upan. Between 2006-2012 LokaalRaadio actively produced original content in the form of radio shows and live performances. In 2011 the radio art festival ‘Radiaator’ was founded in Tallinn. Since 2021 the experiment continues as a webstream with original material produced by LokaalRaadio both in the studio and as a live stream.
https://lokaalraadio.ee/

Only for few hours Vaskjala village had visiting radio station.

Stay tuned!