Copper Leg Open Doors: Thomas Ellison (UK)

13. oktoober 2023

Muusik Thomas Ellisonil on täis saanud kuu aega resideerumist Vaskjala Loomeresidentuuris. Ta on pühendunult eksperimenteerinud erinevate “päris” instrumentide, vokaali ja elektroonikaga.

13. reedel avab Vaskjala Loomeresidentuur taas oma uksed, et teile tehtut esitada.

Residentuuri osana esines Thomas ka Tallinnas Galeriis Metropol. Vaskjalas ettekandele tulev on aga juba midagi uut!

Thomas Ellison on praegu Ühendkuningriigis Teignmouthis elav muusik, kes on kolm aastat teinud muusikat nime Symbal all. Symbal on segamuusika, mis sisaldab elektroonilisi ja akustilisi instrumente, vokaali ja löökpille. Mõned hiljutised koostöövormid hõlmavad muusika tegemist helikunsti projektile “Cities and Memory”, mis hõlmas välissalvestuste ümberkujundamist, ning laulu tegemist podcastile “Ears Have Eyes”. Praegu mängib ta trummigrupis, kus ta mängib peamiselt Aafrika ja Kariibi mere rütme.

Sündmust toetab Tankeri Pruulikoda!

——————————————–

Musician Thomas Ellison is about to complete a month-long residency at the CopperLeg Residency. He has been dedicatedly experimenting with different “real” instruments, vocals and electronics. On Friday the 13th, the Copper Leg will open its doors to present you what artist has done.
As a part of residency Thomas also performed in Gallery Metropol in Tallinn. Performance in CopperLeg will be something new!

Thomas Ellison is a musician currently based in Teignmouth, UK, who has been making music under the name Symbal for three years. Symbal is mixed music, including electronic and acoustic instruments, vocals and percussion. Some recent collaborations include making music for the sound art project, Cities and Memory, which involved reimagining field recordings, and making a song for the Ears Have Eyes podcast. He currently play in a drumming group, playing mostly African and Caribbean rhythms.