Copper Leg Open Doors – Oleksii Lupashko (UKR)

3. november 2023
Odessast pärit muusik Oleksii Lupashko esitleb residentuuri jooksul tehtud helieksperimente.

Oleksii Lupashko on muusik, kellel on 10-aastane kogemus erinevates eksperimentaalmuusika valdkondades. Tal on kõrgem muusikaline haridus (trummid, orkestri löökpillid). Viimastel aastatel on ta aktiivselt eksperimenteerinud elektroonilise muusikaga.

Esinenud rahvusvahelistel avangardmuusika festivalidel. Nüüd mängib eksperimentaalelektroonika underground-bändides, millele on lisatud akustilisi instrumente. Lupashko on loonud ja produtseerinud ainsa audiovisuaalse etenduse Ukrainas, kus kasutati vedelat valgusshow’d ja glitch-mikserit.
Vaskjala residentuuri jooksul on Oleksii Lupashko eksperimenteerinud erinevate traditsiooniliste puhkpillidega, süntesaatoritega, no-input-mixeriga ja feedbackidega.

—————————————————

Oleksii Lupashko, a musician from Odessa, will present sound experiments made during his residency.

Lupashko is a musician with 10 years of experience in various fields of experimental music. He has a higher musical education (drums, orchestral percussion). In recent years he has been actively experimenting with electronic music.

He has performed at international avant-garde music festivals. Now playing experimental electronics in underground bands with acoustic instruments. Lupashko has created and produced the only audiovisual performance in Ukraine using a liquid light show and glitch mixer.
During his residency at Copper Leg, Oleksii Lupashko has experimented with various traditional wind instruments, synthesizers, no-input mixers, and feedback.

https://www.youtube.com/@oleksiilupashko